Årets första spelning & Finn slutar

I lördags var det dags för årets första spelning, på Fjällstugan i Lofsdalen. Som vi ofta gör så åkte vi dit några dagar innan för att göra lite semester av det också.

Vi hade bara en dag på oss att göra vad vi ville, därför delade vi på oss efter intresse. Johan, Victor och Finn åkte skidor respektive snowboard medan Oscar, Thor och Rickard åkte skoter och fiskade. På kvällen grillade vi alla i stugan, käkade och drack några pils tillsammans. En trevlig dag och hela bandet fick en liten fjällsemester på köpet!

På lördagen var det bara att ladda batterierna inför kvällen, i stugan gick vi igenom setlistan och repade lite.

Kvällen och spelningen kom, det var mycket folk i fjällstugan och även om de är vara med coverband så verkade det vara många hårdrockare bland besökarna. Eller så var det spriten som gjorde dom till hårdrockare, brukar kunna vara så ibland. Dom öste i alla fall på och det gjorde vi med på scenen. Setlistan såg ut såhär: Over and shout, All inside, Western Front, Succesor state, United forces, Stalemate in the east, Western Allies United, Trespassers beware och Martyrs from Munich.

Efter spelningen tog vi avsked av Finn, som efter många fina år med oss är tvungen att sluta, då han flyttar till London. Inga hard feelings såklart, vi är hela tiden beredda på liknande situationer då vi alla har ett annat liv att leva utanför bandet. Vi tackar Finn för dessa år, nu börjar rekryteringen av en ny gitarrist!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *