Vi börjar bli gamla

Nu måste det ändå sägas: även om bandet är tillbaka igen, även om det är sporadiskt så är det alldeles väldigt tydligt att vi alla är äldre nu. Jag tänkte ta ett leta exempel. Efter vår senaste repning, vad tror ni vi gjorde då? Drack öl och beställde en pizza medan vi snackade om rock’n’roll? Nja, riktigt så blev det inte. I stället slutade det med att vi satt och snackade om våra kök där hemma, hur de behöver renoveras och fixas till och sådana saker. Det betyder antagligen att vi till sist blivit vuxna på riktigt. Det var inte ens så att vi tyckte det var världens tråkigaste sak att snacka om, utan vi gjorde det faktiskt helt och hållet frivilligt! Vi har definitivt börjat bli gamla med andra ord…

På luckjakt
Själv är jag på jakt efter nya köksluckor, och vår trummis visste var man kan hitta bra köksluckor i Stockholm: hos Mälarkök. Han har själv skaffat sina köksluckor från dem för ett år sedan, och han säger att de gjorde ett jädrigt bra jobb. Nu är han ju trummis, men jag litar på honom ändå. Han är faktiskt riktigt smart för att vara trummis, tro det eller ej. En del av dem är faktiskt riktigt klipska och går att prata med som om de nästan är människor.

Jag menar förstås ingenting allvarligt med det där. Han är schysst och Mälarkök ser ut att vara riktigt bra, jag tror han vet vad han snackar om. Jag har redan bestämt mig. Svarta högblanka köksluckor får det bli. Det ser så coolt ut på något vis.

Repandet går också bra, de gamla låtarna sitter där och vi håller på att fundera på om vi ska dra några covers. Fast flera av oss inte rört ett instrument på flera år så sitter takterna där ändå.