Vi drar till fjällen!

Nu har jag samlat ihop alla från gamla gänget och bokat in en resa till fjällen. Eller ja, Rättvik i alla fall – men det är väl rätt nära fjällen i alla fall tror jag? Hur som helst, ska bli riktigt kul att komma iväg och umgås bara vi från Guitarmy, det var nog evigheter sedan sist. Nu kanske vi inte kommer kunna sitta och lira på hotellrummet där på www.greenhotel.se där vi bokat in oss, för då blir vi nog utkastade – men tänkte i alla fall se om det fanns någon schysst pub i närheten där de kanske har lite livemusik man kan njuta av.

Musiker i Dalarna – vilka ska man följa?

Jag vet ju att Dalarna är lite småkänt för att spotta ur sig duktiga musiker, men är det någon som har koll på om det finns någon i Rättvik? Hörde om ett ställe i Borlänge tidigare, typ en musikskola som hette Boomtown, men den verkade nedlagd nu tyvärr. De skulle tydligen ha världens grymmaste inspelningslokaler där med fetaste akustiken, så det hade varit något att spana in annars.

Det finns ju förvisso Dalhalla som kan vara något att besöka. Varit där en gång för många år sedan och kollat på Rhapsody in rock, och det var en magisk upplevelse. Nu vet jag inte om man ens får komma ner där i gruvbrottet om det inte är öppet, men kan vara värt att kolla upp i alla fall. De andra är väl mest inne på öl & liveband, så det här med kultur verkar jag vara ensam om, haha. Möjligen att jag får med mig Anton på sin höjd.

Vart hänger man i Rättvik?
Skicka gärna tips på vart man ska hänga någonstans om man är i Rättvik. Finns det någon bra pub med lokala band eller är det bara liksom dans och disco som gäller där?