Sätt fart på eran insamling med specialdesignade badges

Alla tricks gäller i den goda sakens tjänst så här får du ett bra verktyg du kan använda för insamlingar och fundraising-evenemang. Om din organisation ska gå från dörr till dörr kan du med stor fördel ge insamlarna specialtillverkade badges de kan ha på kläderna. Det ger dina representanter ett officiellt uttryck och därmed är folk mer benägna att stödja eran noble sak. 

Badges har den helt stora fördelen att de är relativt billiga och snabba att producera. Den kan nämligen vara en stor kostnad för ett insamlingsprojekt att på producerat t-shirts, keps och liknande och eftersom det helst ska samlas in mest möjligt pengar för den goda saken är det ett bra ställe att spara.

Sprid ditt budskap

Hos Badgeland kan du få producerat badges med egen design i storlekar från 22 mm och helt upp till 101 mm. Den mest vanliga och kände storleken är 56 mm som ungefär är lika stor som botten på en läskburk. Här är det både plats för logga och ditt eventuella budskap.

För att skapa maximal uppmärksamhet kring din sak kan du fundera på att ge badges till dem som lägger pengar i bössan. De kunna t.ex. vara ”Jag har stöttat […]” eller liknande. Ja, du kan även lägga till en QR-till insamlingens Swish-nummer så den kan sprida sig som ringar i vattnet.

 

Sälg badges

Ett annat kreativt sätt att använda badges på i insamlingar är ganska enkelt att sälja dem. Står du med en skolklass som ska samla in till en studieresa eller liknande kan ni själva producera era helt egna badges som ni kan sälja vidare.

Det är nämligen möjligt att hyra eran helt egen badgemaskin i en begränsad period. Härefter är det bara fantasin som sätter gränser och eleverna vill med säkerhet tycka det är roligt att se deras egen design ta form som badges.

När de då efterföljande ska ut och samla in pengar kan de erbjuda ett eller fler hemgjorda badges som tack för en donation vilket gör det mer troligt att folk ger ett bidrag.