Undvik fallolyckor med en duschpall

Duschpallar är ett händigt hjälpmedel som du ställer i duschen för att få tillgång till ett bekvämt sittunderlag som säkerställer att du slipper att stå upp när du duschar. För att de ska stå stadigt kommer de utrustade med fötter vars material är glidsäkra, och för att du ska kunna sitta så bekvämt som möjligt är det inga problem att ställa in hur hög pallen ska vara. När det dock finns olika varianter att välja mellan, vilken duschpall blir rätt för just dig?

 

Form, färg och stil för den perfekta duschpallen

 

Det första som du bör ha i åtanke när du väljer din duschpall är formen som du vill att pallen ska ha. Den runda varianten blir utmärkt för dig med ett begränsat utrymme då den både ser och känns en aning mindre. Samtidigt blir en rektangulär pall en variant som står mycket stabilt i alla lägen, och sidohandtagen garanterar att du lättare tar dig upp efter duschen.

 

Den triangulära duschpallen må inte vara lika stabil som de tidigare nämnda pallarna, men en mycket positiv aspekt är att dess form ser till så att du utan problem kan ställa in den i badrumshörnet när den inte längre används, och därför är den här pallen – likt den runda pallen – ypperlig för dig med ett begränsat utrymme. På tal om detta kan du också ta beslutet att kika närmare på en duschpall som kan fällas ihop så att den verkligen tar upp så lite plats som möjligt!