Få avskildhet i ditt hem eller på kontoret med frosta glas film

För att skydda dig själv mot folks blickar eller från solens bländande strålar finns det ett antal olika lösningar. Du kan exempelvis vända dig till frosta glas film som ger ett utmärkt insynsskydd eller så kan du vända dig till solfilm om du vill hålla borta UV-strålning och uttröttande värme. Det bästa är att dessa lösningar ger stor valuta för pengarna!

Frosta glas film och solfilm

Kanske har du märkt att det finns vissa platser i ditt hem där du hade föredragit om folk ute på gatan inte hade kunnat se in genom fönstret. Problemet är att fönsterbyten är mycket dyra, men det är här som frosta glas film kommer in i bilden.

Denna självhäftande film appliceras som ett tunt lager över ditt fönster, och det är både billigt samtidigt som det går snabbt att montera. Du får då en frostad effekt där ljus fortfarande tar sig in trots att det inte går att se igenom fönstret. Jämför detta med solfilm som du kan se igenom, men som specifikt skyddar dig mot solens strålar.

Frostat glas eller fönsterfilm med motiv

När du införskaffar dig frosta glas film kommer du att vara helt avskärmad, men glöm inte att det också finns fönsterfilm med motiv. Det kan vara en bild på en stad, olika symboler, noter, blad, texter eller helt andra vackra motiv. På så vis får du inte bara insynsskydd, utan det blir också en del av din inredning. Du kan till och med hitta särskilda cafémotiv som är perfekta om du exempelvis äger ett café och vill utsmycka fönstret på ett ypperligt vis.